Parrot AR Drone

Parrot har været i RC branchen i temmelig lang tid, men det var ikke før lanceringen af Parrot AR. Drone Quadro-copter, at det fangede vores øjne. Denne Parrot AR Drone har været på fri fod i et stykke tid nu, og enhedens firmware er netop blevet grundigt opdateret, så det virker med Android-enheder såvel som Apple-produkter. Den Parrot AR Drone har to indbyggede kameraer, der gør det helt spion-legetøj. Styring af fartøjet sker gennem din Wi-Fi i stand til Android eller I-enheder. I modsætning til en fjernstyret helikopter i Parrot AR Drone er en mere stabil håndværk, og det har nogle semi-autonome funktioner. AR Dronen starter, svæver, og lander ved tryk på en knap takket være en bund monteret kamera og en ultralyds højdemåler setup. Den on-board-systemet er drevet af en ARM9 CPU, der har adgang til 128 MB RAM, da systemet kører Linux er alt muligt. Alle disse forholdsvis avancerede ting ikke kommer på en noget heftig pris på 299 dollar, hvor lille gyro-Copters normalt sælger for omkring $ 100. På op side reservedele er ganske billige. Da alt, hvad der går op skal komme ned forvente at købe nogle reservedele i løbet af enhederne. De Parrot skibe med to tre celle Li-Po batterier og en balanceret oplader. Dette giver dig omkring 20 minutter eller deromkring af flyvetiden afhængigt af hvor hårdt du presser den. Parrot gør en grundlæggende flyvekontrol ansøgning om både I-enheder og Android-systemer. Der findes alternativer derude, som giver dig flere muligheder med hensyn til kontrol af Parrot AR drone. Hvis du er interesseret, Parrot har et SDK der tillader dig at oprette din egen control software. Der er en masse officielle Parrot AR Drone spil tilgængelige så godt, hvis du har lyst til at tage på en andens drone i en rigtig hunde kamp.