LEGO Duplo

Når de mindre børn skal ud og lege, med byggeklodser er der mange muligheder. I verden med LEGOklodser er LEGO Duplo noget af det der kan få gang i legen med børn nede fra 2 års alderen og op til ca. 6 år. I LEGO Duplo verdenen er de mest populære sæt klart dem med togbanerne. Den allerstørste af dem alle er inklusiv elektrisk tog som kan få de mindste til at beskæftige sig i timevis. Det store togsæt indenfor Duplo Tog er det store togsæt LEGO Duplo 5609, sættet indeholder komplet togbane, togsæt, skinner og en masse flot tilbehør. LEGO 5609 er virklig et lækkert topprodukt fra LEGO. Et andet tosæt fra LEGO Duplo er de forskellige sæt indenfor zoologisk have. Der er 2 store Zoo sæt, LEGO 6167 og LEGO 5635 som begge er meget store sæt med en masse tilbehør, dyr, indhegning og en masse flotte LEGO Duplo figurer, som dyrepassere, zoo gæster og meget mere. Det mest populære sæt i Duplo Zoo serien er dog LEGO 6157 sættet som er en fortrukken gave for de yngste LEGO brugere. I år kommer der mange nye flotte sæt fra LEGO Duplo, bla ny stor havn, og masser af sæt i LEGO Duplo politiserien.