Autosol

Autosol Metalpolish er nok det mest kendte produkt overhovedet indenfor polering af metal i autobranchen og mc folket. Skal du have poleret dine rustfrie rør eller det chrombelagte udstødninger, så er det sikkert at du skal forbi Autosol for at resultatet bliver perfekt.

Det hele startede i Solingen, Tyskland tilbage i 1929 – og nu findes der 3 produktionssteder rundt om i verden. Autosol polish produkterne benyttes på flere af de helt store bilfabrikker i produktionen, bla. BMW, Mercedes-Benz, Audi og Volkswagen som nogle af de største.

Nu efter mere end 80 års erfaring og 70 lande som der distribueres til, er Autosol stadigt førende indenfor finere polering og finish. I dag producerer Autosol ligeledes produkter til bla. ridsfjerning på kunststof og glas, samt slibning af matte forlygter. Der kan med fordel benyttes Autosol Aluminium eller Autosol til eloxideret aluminium hvis opgaven er lettere polering.