Thule Cykelholder

Thule Cykelholder. I takt med danskernes stigende motionslyst er tendensen til at have cyklen med på ferien ligeså steget kraftigt. Fra at man førhen i ny og næ så en cykelholder på taget af en tysk bil, ser man nu klart at danskerne er kommet godt fra land her også.

Og det er nu ikke længere den traditionelle cykelholder på taget, monteret på besværlige tagbøjjler mv., men derimod de nye innovative, sammenklappelige cykelholdere til at montere på anhængertrækket der præger bilparken. Men nu skal det heller ikke bare være smart mere, men derimod let og bekvemt og selvfølgeligt sikkert!

Når så cyklen skal sidde fast, så skal du bruge en ordentlig cykelholder. Med Thules nye serier af letvægtscykelholdere, Thule Euroway og Thule Euroclassic, er du sikker på at du har det bedste til din bil og din cykel. Cykelholderne er i design helt fremme, lette at montere og du kan tilkøbe div. ekstraudstyr så det behov er dækket helt ind. Cykelholderne er beregnet fra 2 til 4 cykler, som sikkert kan fragtes med på ferien eller når du motionerer.

Som én af de allerbedste produkter bør nævnes Thule Xpress 970, som nok er den smarteste cykelholder af dem alle – beregnet til 2 cykler og ekstremt nem at montere, samt at den passer direkte ned i bagagerummet når den ikke bruges.