Bilbatteri

Dagens biler stiller store krav til nutidens bil batteri.

Ud over at skulle service alle de forskellige tekniske installationer i bilen, skal disse ligeledes kunne holde til "stop/start" teknologien hvor en bil automatisk stopper motoren når denne står stille og igen starter motoren op når bilen igen skal sætte igang.

Alt i alt trækkes der store veksler på sådanne et bilbatteri - det skal dels holde mange ampere for konstant højere forbrug, samtidigt med at det skal være optimalt mht. startstømmen.

Bilbatterier fra Varta lever op til nutidens krav. Med innovativt og velfungerende design, fører Varta flere forskellige serier af bilbatterier, der hver især henvender sig til forskellige biltyper og krav.

Med hele 5 forskellige serier til bilmarkedet, dækker Varta behovet af som ingen anden. 2 serier i Start/stop, og 3 serier i Dynamic som dækker alt fra den ældre vognpark til nye byler med stort forbrug.