Wunder-Baum Duftfrisker

WunderBaum duftfrisker - originalen som vi alle kender !

Har du dårlig lugt i bilen eller kører du tit rundt med din hund, og har du prøvet at slippe af med lugten med diverse midler uden succes, så skal du have fat i den originale WunderBaum. WunderBaum er den originale luftfrisker, samt den mest solgte og innovative med hensyn til nye dufte. Luftfriskeren findes i 23 varianter med hver sin unikke duft og fremtoning, bla. den klassiske, WunderBaum Classic New Car duft eller WunderBaum Classic Pina Colada. Så alt efter humør og stil kan du vælge lige den luftfrisker der passer til dig og din bil. Wunder-Baum leveres i lufttæt pose så du er sikker på den er helt frisk og klar til brug.

Så søger du frisk vedvarende duft i bilen, så kommer du ikke udenom det lille grantræ med duft. Hører til blandt de allerbedste produkter indenfor bilpleje serierne.