Bagagerumsbakke - automåtter

En bagagerumsbakke er en smart og nødvendig ting når bagagerummet skal holdes rent og nyt. Designet specielt til hver enkelt bil er denne bakke en super effektiv snavsfjerner som sørger for at bilen bagagerum selv efter flere års brug ser ud som nyt og ikke er nedslidt og grimt. Bagagerumsbakker er normalt udført i lækkert blødt plast som tåler både slitage, snavs og vand. Så især om vinteren viser bagagerumsbakken sit værd. Med bakken undgår du at skulle rense bagagerummets tæppe med eks. pletfjerner eller sæderens. Den forhindrer skidt i at sætte sig fast i bagagerummets tæppe og holder dermed bilen ren og pæn, samt hjælper med at holde bilens værdi oppe selv efter flere års brug. Har du hund som du tit har med i bilen, så er dette et ”must” for dig som vil have en ren bil. Bagagerumsbakken er et super supplement til automåtter som også kan fås i både gummi eller faconsyet luksus velour. Har du en stationcar eller gulpladet bil som trænger til ekstra god beskyttelse, så tjek om ikke din bilpleje forhandler fører automåtter og bagagerumsbakker til din bil.