LEGO Dino

I 2012 har Lego indført en ny Future City / Sci-Fi tema bedre kendt som Dino Attack. Temaet var noget helt anderledes for Lego i, at det blandede dinosaurer med moderne byer køretøjer i en fiktiv futuristisk verden, hvor mænd vs mutanter. Dino Attack boxart afbildet ødelagte byer med dinosaurer på de løse og brændende bygninger, og et hold af modige helte er bestemt til at genoprette ro og orden til den kaotiske verden af vilde mutant firben. Dino Attack varede to korte år med 2005 som året for sættet frigivelse, og 2012 tilbyder et par ekstra ikke-LEGO tilbehør og et enkelt tal med faldskærm. Sætter fem sæt blev udbudt i 2005 med et pænt udvalg af størrelser priser. De omfattede: 7473 Stål Sprinter vs Mutant Lizard (Quad/4-Wheeler) 7474 Urban Avenger vs Raptor (Dune Buggy) 7475 Fire Hammer vs Mutant Firben (Large Jeep / Hummer) 7476 Iron Predator vs T-Rex (Tank / All-Terrain Vehicle) 7477 T-1 Typhoon vs T-Rex (Helikopter) Minifigs Dino Attack minifigs omfattede fire helte med character navne fra Lego. Fra venstre mod højre: Digger, Viper, og Shadow. Ikke på billedet er det fjerde tegn ved navn Specifikationer inkluderet i de to største sæt Desuden indeholdt begge disse sæt yderligere gult bevæbnet torso. Alle fig havde sorte ben og sorte pilot-agtige hætter (del 30.171) uden variationer forekommer i en af de 2 forskellige figurer.

LEGO Dino er velsagtens også kommet for at blive. De krigen stil torsoer med trykt gear tilføje en flot element for enhver COBAT MOC brug. Nogle variation i hjelme eller måske brug af hår stykker ville have vist sig gavnlige i at hjælpe identificere de forskellige minifigs. dinosaurer og Mutant Øgler Dino Attack sæt inkluderet fire forskellige typer af mutant dinosaurer. De omfattede følgende fra mindste til største: - Mutant Firben (med tre farvevariationer, herunder sort, lilla og orange) - Raptor - Pteranodon (bevinget-dino) - T-Rex til børn, dinosaurer giver en dejlig fantasy / forhistorisk element . For AFOL, tilføjer de et par stykker til den indstillede og den pris. Kan Dino Attack Tema blive betragtet som en By / City Sub-tema? Hvorvidt Dino Attack tema kan betragtes som en By / City sub-tema er diskutabel. Fra det perspektiv, at en moderne Lego World City indeholder disse futuristiske kamp køretøjer, kan Dino Attack kaldes en by Sub-tema. Men med den mangel på bygninger, strukturer og andre faciliteter / services findes i en by, der er Dino Attack strække det som en enkel køretøj tema med tilføjelse af mutant dinosaurer. Hertil kommer, må man stille spørgsmålet, ikke 100% køretøjer temaer udgør AFOL definition af Lego City. Licenseret temaer som Spiderman og Batman mindst indeholdt byens bygninger og konstruktioner. Dino Angreb er bestemt ikke klassisk Town, men dets køretøjer findes inden for en Lego City, en, der finder sted i fremtiden. Man kunne også overveje at Dino angribe en Adventure tema. Med det er Dinos og action køretøjer, er temaet lidt ligesom Johnny Thunder i Dino Island, uden Johnny Thunder og øen. hvad der manglede fra temaet? Dino Attack kunne have været en langt bedre tema, havde det indeholdt nogle bygninger eller bystrukturer. Bygninger blev afbildet i Dino Attack boxart. Hvorfor Lego ikke forfølge nogle af disse scener? Nogle ødelagte bygninger ville have tilføjet spilbarhed for yngre børn, og tjente som yderligere midler til AFOL at skabe kampscener. Måske indførelse af delvis ødelagt broer og ødelagte kontorbygninger kan have været en lidt for voldsom for de yngre børn, men det boxart viste det ganske visuelt. Desuden blev det Minifig valget ret begrænset med fire helte og fraværet af kvindelige heltinder. Dino Attack blev helt sikkert betydet for drenge kun. Det er dejligt at se Lego tilføje flere kvindelige figner til sine seneste sæt. Blev Dino Angrib Start af Post-Apocalypse? Vidste Dino Attack sat scenen for post-Apocalypse MOCs? At dømme efter den boxart og Lego officielle historie linje, skulle man tro, at det gjorde. Har post-APOC MOCs vises før Dino Attack tema? Disse spørgsmål er virkelig ikke nemt at besvare. Måske Dino Attack indførte begrebet en post-apokalyptisk verden i Lego City, og gjorde MOCs lettere at bygge med de nye kamp torsoer, hjelme, og projektil våben. Samtidig har krig og kamp har eksisteret i lang tid, og så har fascinationen med en verden i kaos, hærget af apokalyptiske begivenheder

Så kom der også dinosauer ind i LEGO universet. Det skulle jo kommer, og nu er de her så i en forrygende fantasifuld udførelse med T-Rex, Raptorer og en masse andre seje detaljer. sættene fra LEGO Dino er gennemtænkte, og fyldt med special komponenter og flotte figurer. LEGO Dino henvender sig som hovedregel til drengene, med specielt sættene med raptorer og de vilde T-Rex uhyggelige fortids monstre. Sættet LEGO Dino Hovedkvarter for Dinoforsvar 5887 er det største sæt, med et væld af flotte detaljer. LEGO 5887 sættet indeholder over 700 LEGO dele, og sættet er egnet fra 6 til 12 år. Sættet indeholder desuden 4 LEGO figurer, T-Rex dinosauer og raptorer, så der er mulighed for den ultimative Dino leg. Et andet topsæt fra LEGO Dino serien er LEGO Dino Jagten på T-Rex 5886 som er total sej med masser af LEGO figurer og tilbehør. LEGO Dino udviddes senere på året med yderligere sæt, med masser af dinosauerjagt og seje LEGO figurer.