SONAX

Det er ikke til at tage fejl af ….. sommeren er på vej. Det er nu bilerne og motorcyklerne skal frem og pudses og poleres til den kommende sæson.

SONAX bilpleje er den komplette serie af bilplejeprodukter som spænder lige fra consumerprodukter til bilen, til plejemidler som benyttes professionelt i SONAX centre og certificerede SONAX vaskehaller. SONAX bilplejemidler udemærker sig ved at være produceret med omtanke for miljø, samt bil / mc.

Mange af de nye innovative produkter er NANO baserede og derfor ekstremt virksomme i forhold til traditionelle bilplejeprodukter. Nano teknologien er med til at sikre en mere ensartet og meget holdbar pleje.

Så nu er det tiden til at finde grejet frem og få vinterens småskavanker væk. Her taler vi bla. om flyverust, mindre ridser, beskidte og tilsodede fælge, samt skidt i lakken og manglende beskyttelse af samme. Med SONAX bilplejeprodukter har du den komplette serie til både rengøring og konservering af bilen, indvendigt og udvendigt. Vigtigt når det drejer sig om at klargøre bilen, er ikke at gå på kompromis, men sikre sig at der bliver valgt produkter som er helt specifikke til den enkelte opgave.

Lige netop derfor vinder SONAX rigtigt mange tests, da produktserien spænder over bredt og dækker over enhver opgave. Det er alt lige fra fælgrens til bilvoks og autoshampoo.

Mangler du vejledning og ideer til klargøringen, så kig ind på Bilplejeguiden.dk !!