LEGO Ninjago

Største succes indefor LEGO lige i øjeblikket. LEGO Ninjago er produceret til LEGOs normalt største målgruppe, nemlig drenge fra 6 års alderen og op til ca. 12 år. LEGO Ninjago er serien hvor der er kombineret leg på den traditionelle måde med LEGO klodser samtidig, med at der skal kæmpes med LEGO spinnere i form af forskellige Ninja figurer. Serien LEGO Ninjago er stærkt inspireret fra en anden kend LEGO serie nemlig LEGO Hero Factory. Forskellen er blot at der er spinnere, våben og masser af seje køretøjer og andre store sæt til LEGO Ninjago serien. LEGO Ninjago har overraskende skiftet alle sæt ud med nye i indeværende år. Det gør at sættene har en rigtig høj værdi, fordi de ikke er på markedet særlig lang tid. Hvis man samligner LEGO Hero Factory med LEGO Ninjago er det kun at det er helete og krigere der kan samlignes. LEGO Ninjago er langt større og mere komplet end LEGO Hero Factory.