LEGO Tog

Ingen tvivl om at det absolut hotteste tema i LEGO verdenen er de forrygende togbaner fra LEGO City og fra LEGO Duplo serien. Indenfor LEGO Tog findes der 2 stores startsæt i LEGO City, nemlig godstogssættet LEGO 7939 som er det støste sæt med komplet togbane, og så LEGO 7938 som er LEGO Højhastighedstoget. Udover dette kan der tilkøbes den store LEGO Togstation 7937 så er man så godt som komplet indenfor LEGO Tog som man kan blive. I LEGO Duplo serien kan man få det store startsæt LEGO 5608 eller det store komplette LEGO Tog sæt LEGO 5609 fælles for begge er at de er forrygende togsæt med masser af timers leg for de mindste børn.

LEGO Tog Sæt


Ovenstående er de komplette sæt der fåes i LEGO City og LEGO Duplo serien. Eller er der sæt som ekstra skinner og skiftespor mm. Alt ovenstående er somregel lagervarer og leveres fra dag til dag. Husk hvis man køber LEGO Tog i gave til sine børn, er man ret sikker på at der er timevis af kvalitetsleg og kreativitet for alle pengene.