Motip Original Autolak

Skal bilen igen være som ny, så kan det sommetider være nødvendigt at reparere små og større lakskader med maling. Dertil har Motip udviklet en speciel nem løsning hvor du som bilejer kan omsætte bilens originale farvekode til en motip farvekode og så få netop den samme farve på autolakken som bilen er født med. Disse originale autolakker fås i både 400 ml. spray og som lakstift, Touch-up stifter med 12 ml. og indbygget pensel. Motip autolak er bedste kvalitet fra Holland.

Produkterne er semi professionelle og meget nemme at benytte. I farvekataloget er der over 700 specialfarver til både nye og ældre biler. Til efterfølgende behandling benyttes 1 eller 2 komponent klarlak. 2 komponent klarlak er at foretrække, da denne
sikrer at lakken er beskyttet mod kemikalier, benzin mv., samt giver en væsentligt hårdere overflade end med alm. klarlak. Er der tale om større skade eller direkte karosseri arbejde, så kan det være nødvendigt at benytte spartelmasse. Hertil har Motip en super effektiv glasfiberspartel som kan fås i forskellige mængder, helt op til 2 kilo.

Med Motips Autoserie, original autolak og spartelmasser, er du sikret gode resultater med minimal indsats. Motip er velkendt og respekteret i bla. autosammenhænge og har mange års erfaring med produkter til privat og industri.