Julekalendere

Som vanen tro ner der ikke noget som gør børn gladere end juleaften. Julen er den mest ventede aften for børn i alle aldre. Ikke mindst går ventetiden med at åbne nogle af lågerne i årets julekalendere som både findes fra de berømte legetøjsmærker. Julekalenderne stammer oprindeligt fra Tyskland, hvor man lagde 2 stykker karton sammen, og skar huller ud til lag nr. 2, hvor man havde flotte tegninger og meget mere. enere blev julekalendere mere avanceret, med bla chokolade, og 24 små gaver til børnene. Når juleaften sætter ind er det julegaverne der tæller, og iår er mærker som BRIO igen et hit blandt børn og forældre, der gerne vil give de lidt mere traditionelle gaver som denne BRIO dukkevogn i suværen flot udførsel. Ellers er det de populære togbaner, og gåvogn fra BRIO som er mest populære gaver til de mindste iår.