Matte Forlygter

Problemet med matte forlygter er et generelt problem på de nye typer plastik forlygter. Forlygterne bliver matte pga vind og vejr, men også fordi mange ikke bruger den rigtige sprinklervæske til bilen. Specielt biler med sprinkleranlæg på lygterne oplever dette problem.

Heldigvis findes der et middel mod matte forlygter. Primært er det 2 producenter som har lavet et kompletsæt så du kan få klare forlygter igen. Firmaet Turlte Wax har lavet et Turtle Wax Forlygte Reperaturkit som afhjælper de matte forlygter nemt og effektivt. Derudover har det kendte polermiddel firma Autosol lavet et Autosol forlygte reperaturkit – 2 komponent. Begge løser opgaven, hvor man først sliber den matte effekt væk og derefter giver man lygten en ny beskyttelses hinde med det medfælgende væske.

Er du så uheldig at bilen er kasseret pga matte forlygter til syn, klarer 1 times arbejde og overstående midler arbejder og du slipper for at skulle investerer i nye lygter til flere tusinde kroner