Air Hogs Hover Assult

En af årets sejeste nyheder kommer fra Air Hogs. Produkterne er målrettet mod børn som elsker fjernstyret legetøj, med focus på flyvning, og noget der kan noget speciel, i form at at, filme, skyde, fotagrafere eller noget helt andet. Årets perle er Air Hogs Hover Assult som ikke alene flyver fremragende, men samtidig kan køre på gulvet som en rigtig 4wd. Air Hogs Hover Assult er vel noget at det mest gennemtænkte fra Air Hogs iår, sammen med en anden nyhed som omtales nedenfor. Air Hogs Hover Assult køres sikkert hen over gulvet, og når man møder en forhindring trigger man blot gashåndtaget, og Air Hogs Hover Assult flyver hen over forhindringen. En anden skarp sag til børn er denne Air Hogs Heli Repeat som kan optage flyvemønster og masser af andre seje detaljer. Air Hogs Heli Repeat er en af de 4 produketer som lanceres til årets julegaveræs. Så har man børn der skal prøve noget rigtig kreativt, er Air Hogs Heli Repeat måske det helt rigtige valg