LEGO City

Den absolut mest omfattende serie fra LEGO handler om byliv og dagligdags ting. Serien LEGO City er delt op i forskellige temaer, som spænder ligefra luftfart, politi, brandvæsen, vejarbejde, havn og marina og sidst er også minedrift kommet til LEGO City serien. LEGO City serien fåes nede fra 49,- og opefter, med det dyreste sæt til 899,- Så LEGO City er en serie som henvender sig til både piger og drenge og alderen varierer fra 5 til 14 år. LEGO City rumserien er i toppen med rumstation og affyringsrampen som det mes solgte LEGO City sæt iår. Det sæt der forventes at blive en bestseller igen er den populære LEGO City Polisstation 7498 som ligger i den dyre ende til 899,- men så indeholder dette store flotte LEGO City sæt også hele 783 dele. LEGO City er alså alt der har med byliv at gøre og et andet populært teme i LEGO City serien er brandvæsen med denne store LEGO City Brandstation 7208 som er en del af mange sæt indenfor brandvæsen serien. Der er bla. terrængående brandbil, brandfolk minifigurer og mange flere super gode sæt.