LEGO Technic

Denne serie fra LEGO er den mest krævende, ihvetfald når vi snakker om tidsforbrug, og også evnene til at oveskue en avanceret byggevejledning. LEGO Technic er serien som henvender sig til børn, både piger og drenge, som vil bruge tiden til at samle, op mod 2000 legoklodser ud fra en sværr tegning. LEGO Technic er stærkt udfordrende med i øjeblikke 3 meget store sæt, som alle kræver ca. 15 timers samletid for en øvet LEGO samler.

  • Største LEGO Technic sæt lige nu er denne LEGO Technic Motoriserad Grävskopa 8043 som inkluderer IR fjernbetjening og masser af udfordring fra 12 til 16 år.

  • Årets nyhed er denne LEGO Technic 4WD Crawler 9398 som er en sej 4 hjulstrækker med masser af kvalitetstimer til speciel drenge mellem 6 og 12 år. Sættet indeholder hele 1111 dele, og er beregnet til ca. 12 timers samletid.

  • En klasikker som er licenseret af Mercedes er denne LEGO Technic Unimog 8110 som er en fantastisk udgivelse som er lavet i forbindelse med Unimogens 50 års jubilæum.


LEGO Technic er egnet til både piger og drenge som er interesseret i at organisere og skabe noget som kan mere en blot dreje rundt. De store sæt fra LEGO Technic er somregel med drejelige dele i mange retninger, og de er næsten altid motoriseret på den ene eller anden måde.