Park Solar

Park Solar - Elektronisk Soldrevet P-Skive.

Træt af parkeringsbøder…….. så er Park Solar den helt rigtige løsning. Park Solar er den elektroniske og automatiske P-Skive som ”sætter” sig selv når du parkerer bilen og så oplades den via solenergi.

Park Solar Elektronisk P-Skive er designet af den prisvidende John Sebastian og udviklet af Delfi Solutions i Danmark. Den er godkendt af Trafikstyrelsen, og må bruges i EU.

Via avanceret elektronik og software, detekterer denne automatiske p-skive selv hvornår du parkerer bilen og synliggør dette. Alt dette foregår på brøddel e af et sekund, hvilket gør dette produkt utroligt batteribesparende. Batteriets levetid skulle efter sigende være helt op til 2 år.

Har du hørt om skrækhistorier med automatisk p-skive som kræver besværlig installation og som skæmmer i bilen, så NEJ – det er IKKE ParkOne. ParkOne kræver nemlig INGEN installation og er designet så den passer ind i moderne bilers design.

Lad ikke P-vagten vinde… få en ParkOne allerede i morgen !!

Perfekt Julegave til manden der har alt ………..